Dealing with red circumstances
Nov 25, 2017 9:30 AM
50 euros
About this event:

Ο ρόλος του coaching στην ελληνική κοινωνία και διεθνώς είναι πλέον αναγνωρισμένος. Η διήμερη εκπαίδευση στις βασικές δεξιότητες του coaching είναι η πρώτη και μοναδική στο είδος της.

Αυτή τη φορά το Coaching Days Greece 9 διεξέγεται σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι: όσο περισσότεροι Έλληνες να γνωρίσουν την ποιοτική εκπαίδευση στο coaching και να αποφασίσουν εάν τους ταιριάζει ως μέθοδος ανάπτυξης ή εάν θα το αναπτύξουν με επαγγελματική πιστοποίηση για να το ασκήσουν ως επάγγελμα.

Για 9η φορά στην Ελλάδα, με πάνω από 1.500 αποφοίτους,η Coaching Evolution International®, αυτή τη φορά σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό ΚΔΒΜ, εκπαιδεύει νέους & νέες, φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων και εργαζόμενους & ενδιαφερόμενους κάθε ηλικίας στις βασικές δεξιότητες στο coaching.

Δήλωσε συμμετοχή στο9ο Coaching Days Greece και βοήθησε και εσύ την κοινωνία συνεισφέροντας με τις γνώσεις που θα λάβεις πάνω στο coaching  - διότι το coaching υπόσχεται ρεαλιστικές αλλαγές μέσα από σωστές επιλογές.

Τι θα κερδίσεις άμεσα

Την πρώτη σου επαγγελματική πιστοποίηση CE Certificate in the Theory of Basic Coaching Skills, με 50 ευρώ μόνο(αρχική αξία 350 ευρώ).
Τη δυνατότητα να κάνεις μια συνεδρία life coaching ή wellness coaching με έναν από τους coaches που έχουν σπουδάσει στην Ακαδημία μας (διάβασε παρακάτω τους βασικούς όρους).

Τι είναι το Coaching Days Greece

Το Coaching Days Greece είναι μια διήμερη εκπαίδευση στο νέο φαινόμενο του coaching. Ολοκληρώνεται σε 16 ώρες κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου. Η διδακτέα ύλη είναι μέρος πανευρωπαϊκά πιστοποιημένου προγράμματος (European Mentoring & Coaching Council) σε επίπεδο Practitioner με αυστηρές προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας.

Το αντικείμενο της εκπαίδευσης είναι οι βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει κάποιος επαγγελματίας coach. Διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο, συνήθως τους μήνες Μάρτιο και Οκτώβριο.

Ποιος παρέχει την εκπαίδευση

Η Coaching Evolution Int’l Academy for Coach Certification, μέλος του group Coaching Evolution International Ltd, με έδρα την Αγγλία, σε μία προσπάθεια να τονίσει τα οφέλη του coaching σε κάθε επαγγελματικό τομέα (executive, life, career, start-up, health & wellness, relationship, για γονείς και εφήβους), αποφάσισε να διεξάγει το 2013 την πρώτη δωρεάν πολύωρη εκπαίδευση στον χώρο του coaching στην Ελλάδα.

Πλέον η διοργάνωση Coaching Days Greece είναι θεσμός με το διήμερο να διεξάγεται για 9η φορά.

Φέτος, η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Το διήμερο αποτελεί μέρος του πανευρωπαϊκά πιστοποιημένου προγράμματος Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills και του νέου προγράμματος με καινοτόμα δομή, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, του TrueLifeCoaching®.

Πιστοποίηση παρακολούθησης

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα λαμβάνουν πιστοποίηση ολοκλήρωσης με τον τίτλο Certificate in the Theory of Basic Coaching Skills. Βασική προϋπόθεση αποτελεί η παρακολούθηση του συνόλου των 16 ωρών.

Για όσους επιθυμούν να λάβουν πιστωτικές μονάδες από διεθνή φορέα coaching, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Αποδεικτικό στοιχείο παρακολούθησης του συνόλου των 16 ωρών είναι οι 6 σφραγίδες που θα πρέπει να λάβεις (τρεις ανά ημέρα).

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ

·         Τι είναι το coaching – τι δεν είναι

·         Η φύση του coaching

·         Η φύση της αλλαγής

·         Νευροεπιστήμη: πως λειτουργεί  ο εγκέφαλός μας

·         Ayrton Senna – το πνεύμα της ταχύτητας στο coaching

·         Μεταβίβαση γνώσης

·         Βασικές δεξιότητες coaching

·         Στοχαστική πρακτική (συλλογισμός)

·         Κώδικας δεοντολογίας EMCC/ ICF

·         Υπογράφοντας το «συμβόλαιο» ή κανόνες συνδιαλλαγής στο coaching 

·         Ποιά η διαφορά μεταξύ του executive coaching, του life coaching και του health & wellness coaching

·         Πειθαρχία και ανθεκτικότητα

Γιατί να το παρακολουθήσεις

-          Αποκτάς μια αρχική πιστοποίηση που έχει αντίκτυπο στην αγορά εργασίας χωρίς κανένα κόστος

-          Αποκτάς πιστωτικές μονάδες για την εγγραφή σου και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα True Life Coaching® για να γίνεις επαγγελματίας coach

-          Βλέπεις ζωντανά πώς ορίζονται οι κανόνες συνδιαλλαγής για επαγγελματικό coaching

-          Βλέπεις ζωντανά πώς γίνεται μια συνεδρία coaching

-          Αναπτύσσεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις τη ζωή σου, όπως και τη ζωή των γύρω σου 

-          Κερδίζεις μία δωρεάν συνεδρία με έναν από τους coaches της Ακαδημίας της Coaching Evolution Int’l

Δηλώσεις συμμετοχής

Στείλε το ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, κινητό τηλέφωνο, και μία φωτογραφία όπου να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο για την απρόσκοπτη είσοδο στο χώρο της διοργάνωσης στο:

academy@coachingevolution.org

Τηλ. 698 362 1040

Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 20:00μμ. Λόγω του ότι η εκπαίδευση συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό ατόμων, κανείς δε θα μπορεί να εισέλθει στον χώρο χωρίς εγγραφή ή χωρίς την αποστολή των στοιχείων έγκαιρα.

For more details on this course please go here