Dealing with red circumstances
Apr 1, 2017 9:30 AM
FREE
About this event:

H σωστή παιδεία είναι το μεγαλύτερο όπλο του ανθρώπου. Η γνώση σε θωρακίζει και κανείς δεν μπορεί να σε κλονίσει. Ειδικά όταν η γνώση γίνεται πράξη, τότε γίνεται και εργαλείο ζωής και μάλιστα ποιοτικής ζωής. Εάν σου αρέσει η αριστεία, εκπαιδεύεσαι στα δύσκολα. Εάν σου αρέσει να φέρνεις αποτελέσματα, τότε αποδέχεσαι κάθε πρόκληση που σου "πετάει" ο δάσκαλός σου. Γιατί ο δάσκαλος παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο, και ως δάσκαλος οφείλει να είναι ταπεινός - πέρα από γνώστης. Αλλιώς δεν μπορεί να διδάξει. Διότι όπως σοφά έχει ειπωθεί "The master has failed more times than the beginner has even tried." Δηλαδή, ο μεγάλος δάσκαλος έχει αποτύχει πιο πολλές φορές από ότι ο αρχάριος έχει δοκιμάσει.

Το Coaching Days Greece 8 θα σας προσκαλέσει στην αριστεία της εκπαίδευσης του brain coaching (life, wellness, health, executive) από την Ακαδημία μας και θα σας προκαλέσει να ανταποκριθείτε σε κάθε δυσκολία.

To διήμερο θα ξεκινήσει με το χαιρετισμό του πρέσβη του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Caspar Veldkamp στις 09.30πμ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μέγα χορηγό μας, την εταιρία Performance, IT solutions provider, και τον αργυρό χορηγό μας τη WIND!

Τι θα κερδίσεις άμεσα

Την πρώτη σου επαγγελματική πιστοποίηση CE Certificate in theTheory of Basic Coaching Skills, εντελώς δωρεάν(αρχική αξία 400 ευρώ).

Τη δυνατότητα να κάνεις μια συνεδρία life coaching ή wellness coaching με έναν από τους coaches που έχουν σπουδάσει στην Ακαδημία μας (διάβασε παρακάτω τους βασικούς όρους).

Ποιος παρέχει την εκπαίδευση

Η Coaching Evolution Intl Academy for Coach Certification, μέλος του group Coaching Evolution International Ltd, με έδρα την  Αγγλία, σε μία προσπάθεια να τονίσει τα οφέλη του coaching σε κάθε επαγγελματικό τομέα (executive, life, career, start-up, health & wellness, relationship, για γονείς και εφήβους), αποφάσισε να διεξάγει την πρώτη δωρεάν πολύωρη εκπαίδευση στο χώρο του coaching στην Ελλάδα. Το διήμερο αποτελεί μέρος του πανευρωπαϊκά πιστοποιημένου προγράμματος Advanced Diploma in General & Specific Coaching Skills αξίας 2.795 ευρώ.

Πιστοποίηση παρακολούθησης

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα λαμβάνουν πιστοποίηση ολοκλήρωσης με τον τίτλο Coaching Evolution Intl Certificate in the Theory of Basic Coaching Skills. Βασική προϋπόθεση αποτελεί η παρακολούθηση του συνόλου των 16 ωρών.

Για όσους επιθυμούν να λάβουν πιστωτικές μονάδες από διεθνή φορέα coaching, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Αποδεικτικό στοιχείο παρακολούθησης του συνόλου των 16 ωρών είναι οι 6 σφραγίδες που θα πρέπει να λάβετε (τρεις ανά ημέρα).

Τι θα μάθεις στο διάστημα των δύο ημερών...

Module 1: Θεμελιώδεις αρχές του Coaching

Τι είναι το coaching – τι δεν είναι

Η φύση του coaching

Η φύση της αλλαγής

Νευροεπιστήμη: πως λειτουργεί  ο εγκέφαλός μας

Ayrton Senna – το πνεύμα της ταχύτητας στο coaching

Μεταβίβαση γνώσης

Βασικές δεξιότητες coaching

Στοχαστική πρακτική (συλλογισμός)

Κώδικας δεοντολογίας EMCC/ ICF

Υπογράφοντας το «συμβόλαιο» ή κανόνες συνδιαλλαγής στο coaching 

Ποιά η διαφορά μεταξύ του executive coaching, του life coaching και του health & wellness coaching

Πειθαρχία και ανθεκτικότητα

Γιατί να το παρακολουθήσεις

-   Αποκτάς μια αρχική πιστοποίηση που έχει αντίκτυπο στην αγορά εργασίας χωρίς κανένα κόστος

-   Αποκτάς πιστωτικές μονάδες για την εγγραφή σου και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Πιστοποιημένη Κατάρτιση στη Συμβουλευτική, στο LifeCoaching και στο 

Mentoring», του Πανεπιστημίου Αιγαίου

-   Βλέπεις ζωντανά πώς ορίζονται οι κανόνες συνδιαλλαγής για επαγγελματικό coaching

-   Βλέπεις ζωντανά πώς γίνεται μια συνεδρία coaching

-   Αναπτύσσεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις τη ζωή σου, όπως και τη ζωή των γύρω σου  

Που

The Orange Grove, Πρεσβεία της Ολλανδίας,

Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, 106 74,

Αθήνα, ισόγειο (είσοδος Β)

Τηλ. 698 362 1040

Πότε

1- 2 Απριλίου, 2017

Ώρες (16 συνολικά)

9:30 πμ – 5:30 μμ

Η ώρα προσέλευσης είναι μεταξύ 8:30 – 9:30πμ καθώς η εκπαίδευση θα ξεκινήσει στις 9:30 ακριβώς.

Δηλώσεις συμμετοχής

Στείλε το ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, κινητό τηλέφωνο, και μία φωτογραφία όπου να φαίνεται καθαρά το πρόσωπο για την απρόσκοπτη είσοδο στο χώρο της πρεσβείας στο 

academy@coachingevolution.org

Τηλ. +30 698 362 1040

Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 20:00μμ. Λόγω του ότι το  Orange Grove στεγάζεται σε χώρο πρεσβείας, κανείς δε θα μπορεί να εισέλθει στον χώρο χωρίς εγγραφή ή χωρίς την αποστολή των στοιχείων έγκαιρα.

Οι ομιλητές/θεματολογία εισηγητών

Caspar Veldkamp, Πρέσβης του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Ελλάδα: εναρκτήριος χαιρετισμός

Πάμελα Καραβά,  Executive, Life & Wellness Coach,  Start-up/business coach @ The Orange Grove, Ιδρύτρια της Coaching Evolution Int’l Academy for Coach Certification: βασική εισηγήτρια προγράμματος

Ιωάννα (Τζο) Γιάτση, Health Coach, Οδοντίατρος: Πώς μπορεί το health coaching να φέρει την αλλαγή στον χώρο της ιατρικής και της υγείας

Ιωάννα Δεμεντή, Δημοσιογράφος, Συν-δημιουργός και παρουσιάστρια της εκπομπής "24 Hours Europe", Social Media Manager : To επαγγελματικό coaching απαιτεί ηθική για να είναι αποτελεσματικό

Dr. Μαρίνα Ψιλούτσικου, Strategist: To Coaching δεν είναι φιλική κουβεντούλα

 

Παροχές

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα μπορείτε να απολαύσετε (χωρίς επιβάρυνση) καφέ ή τσάι καθώς και Ολλανδικού τύπου σνακ στα πρωινά διαλείματα. Είναι σχετικά γλυκό και θα σας ενθουσιάσει ο τρόπος προετοιμασίας αφού οι ίδιοι θα το ετοιμάσετε ακολουθώντας τις οδηγίες μας!

Για το μεσημεριανό, μπορείτε να φέρετε φαγητό από το σπίτι σας ή να επιλέξετε την αγορά sandwich ή άλλου σνακ από τα γύρω καταστήματα.

Βασικοί όροι για την υλοποίηση της δωρεάν συνεδρίας (δώρο)

1.  Να έχει συμπληρωθεί το φύλλο αξιολόγησης με την αναγραφή της διεύθυνσης

2.  Να έχει λάβει ο ενδιαφερόμενος και τις 6 σφραγίδες που αποδεικνύουν την ολοκλήρωση του διημέρου

3.  Να συμφωνηθεί από κοινού με τον coach ο χώρος και η ώρα διεξαγωγής.

4.  Σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερο από 36 ώρες, ο ενδιαφερόμενος χάνει το δικαίωμα της δωρεάν συνεδρίας.

Μέγας χορηγός - Performance, IT Solutions

Αργυρός χορηγός - WIND

Υποστηρικτές

Oriflame (wellness bars)

Green Yard (cosmetics)

Berryland (φυσική διατροφή)

For more details on this course please go here